Kedves Látogató!

A Zrínyi Ilona Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola valamennyi tanára, dolgozója és tanulója nevében köszöntöm Önt intézményünk honlapján.

Iskolánk történetével, a jelenkor aktuális eredményeivel, lehetőségeivel szeretném megismertetni Önt a világháló segítségével. Bepillantást nyerhet mindennapjainkba, tájékozódhat a tárgyi és humán erőforrás feltételeiről és nem utolsó sorban találkozhat tanulóifjúságunk véleményével, aktuális problémáival, illetve érdeklődési területével.
Bízom benne, hogy kulturális, sport és közösségi programjaink felkeltik érdeklődését és megtisztel bennünket jelenlétével, aktív részvételével.

Őszintén remélem, ha végigböngészi oldalainkat, egy olyan iskola képe alakulhat ki Önben, mely összecseng Szent-Györgyi Albert örök érvényű gondolataival:
„Az iskola dolga, hogy megtanítsa vélünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson minket a jól végzett munka örömére és izgalmára, hogy megtanítson szeretni, amit csinálunk és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk csinálni.”
Bízom benne, hogy a „Zrínyi” ilyen iskola és kollégáimmal azon dolgozunk, hogy ilyen is maradjon.